Anasayfa » KVKK Aydınlatma Metni

KVKK Aydınlatma Metni

KVKK Aydınlatma Metni – Bu site sizlerin sadece mail adreslerini saklı tutar, bunun hariçinde hiçbir bilginizi talep etmez. Hesap ayarlarınızda bulunan ve herkes tarafından görülecek olan bölümleri doldurmak sizin sorumluluğunuzdadır. Site yapısı gereği Çerez Politikası haricinde size ait mail adresi hariçinde hiçbir bilginizi saklı tutmaz ve talep etmez.

Tavsiye sitesine kayıt olmak için sadece belirlediğiniz mail adresiniz yeterli olacaktır. Kişisel bilgilerinizi asla talep etmeyiz. Bu bilgileri yayımlamak ya da yayımlamamak sizlerin elindedir.

Siteye üye olduğunuz sırada verdiğiniz mail adresi onaylama sistemi için kullanılmaktadır. SSL ile kilitlenmiş üyelik tabanında saklanmaktadır. Mail adresiniz reklam ya da benzeri bir durum için asla üçüncü kişilerle ve firmalarla paylaşılmamaktadır.

KVKK Aydınlatma Metni Bu rıza metnini kabul ederek izin verir.

  • Yukarıda belirtilen bildirim kapsamlarına göre aşağıda belirtilen şekillerde elde ettiğimiz kişisel verilerinizin, Hukuki ilişkilerimiz kapsamında,
  • İşlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde ve bu amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde,
  • Tarafımıza bildirdiğiniz veya bildirildiği şekliyle kişisel verilerin doğruluğunu ve en güncel halini koruyarak, kaydedileceğini, depolanacağını, muhafaza edileceğini, yeniden düzenleneceğini, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılacağını ve KVKK’nın öngördüğü şartlarda, yurtiçinde üçüncü kişilere aktarılacağını, devredileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK’da sayılan sair şekillerde işlenebileceğini bildiririz.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Bize sağladığınız bilgilerin güvende olmasını sağlamaya kararlıyız. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgileri korumak için güvenceye almak için uygun önlemler ve prosedürler uyguladık.

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme.
  • Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için lütfen iletişim kanalından bize ulaşın. Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın. Bu bilgileri doldurmamızı veya düzeltmemizi istemek için bize iletişim kanalından ulaşabilirsiniz.
  • Ayrıca kişisel verilerinizin silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı isterseniz lütfen iletişim kanalından bize ulaşın.

Şifremi Unuttum?

Lütfen kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.